Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AutorWiadomość
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 7:30 pm

- Z demonami może niekoniecznie.
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 7:38 pm

- Dokładnie. Za to z co poniektórymi uczniami i owszem. - Przeniosłem wzrok z papierów na uczennicę.
- Panienka może iść, jeśli chce. Nie zatrzymuję tutaj państwa.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 7:45 pm

- Hyhy, skoro nie poszła od razu to znaczy że bardzo jej odpowiada siedzenie tutaj. W końcu takie widoki to rzadkość - powiedział chłopak, czego zaraz pożałował, gdyż ponieważ zupełnie przez "przypadek" dziewczyna kopnęła go w nogę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 7:48 pm

- Jeśli ma pan na myśli wysoki poziom pańskiej kultury to owszem, jest on rzadkością. W przeciwnym razie sugeruję, by rozwinął pan zaczętą myśl - odpowiedziałem z diabelskim uśmiechem. Jak na demona przystało.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:04 pm

- Raczej nie o to mi chodziło, ale nie mogę rozwinąć mojej myśli, gdyż obawiam się pięści koleżanki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:10 pm

- Może pan spokojnie dokończyć. Pani zaś - Tu skierowałem spojrzenie na dziewczynę. - sugeruję zachować spokój.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:33 pm

- Jestem spokojna - odpowiedziała patrząc na dyrcia. Chłopak zaś patrzył to na swoją nogę to na dyrcia rozważając to, jak bardzo koleżanka obije mu mordę jeśli sie wygada.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:46 pm

- Więc? Podzieli się pan z nami swoimi przemyśleniami? - spytałem ze spokojem, nie odrywając wzroku od wyraźnie skonsternowanego ucznia.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:50 pm

- Chyba jednak nie... Zdążyłem zapomnieć co chciałem powiedzieć - skłamał uśmiechając się przy tym przepraszająco.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:53 pm

Przyglądałem się chłopcu przez chwilę rozważając, czy dręczyć go dalej. Cóż, nie umiał zbyt dobrze kłamać. Przynajmniej nie przed demonem. Wstałem od biurka i odniosłem plik dokumentów na jedną z półek.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 8:54 pm

A wtedy oba dziecie wypiły swoje herbatki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 9:00 pm

Grzeczne dziecie.
- Chcą państwo posłuchać czegoś konkretnego? - spytałem, nawiązując do moich zwyczajowych wykładów.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 9:02 pm

- Chętnie - odpowiedziała za oboje Victoria.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 9:03 pm

- Czego więc? - spytałem, bo odpowiedź dziewczyny raczej nic mi nie dawała.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 9:04 pm

- O rysowanych panienkach z anime i ich biustach - zadecydował chłopak.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptySro Wrz 16, 2015 9:19 pm

- Czyżbym miał przyjemność z ekspertem? Gdyż osobiście wolę rozmawiać o fabule bądź postaciach, nie koniecznie o ich biustach - odpowiedziałam, siadając znów za biurkiem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyCzw Wrz 17, 2015 7:20 pm

- Sądziłem, że to pan jest ekspertem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyCzw Wrz 17, 2015 7:29 pm

- Przykro mi, że muszę pana rozczarować. - Uśmiechnąłem się do niego z udawanym smutkiem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyCzw Wrz 17, 2015 7:50 pm

CChłopak westchnął.
- To może pan poopowiadać o czymkolwiek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyCzw Wrz 17, 2015 9:02 pm

- Panienka zdania nie wyrazi? - spytałem uczennice. Cóż, jej towarzysz był stanowczo bardziej rozgadany.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyCzw Wrz 17, 2015 9:29 pm

Pokreciła głową.
Byłaby bardziej bezczelna, gdyby kolegi tu nie było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyPią Wrz 18, 2015 2:55 pm

Więc rozpocząłem wykład na temat wagi zarówno rozumowania, jak i słuchania podszeptów intuicji przy spotkaniu z demonem. Człowiekiem. Czymkolwiek.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyPią Wrz 18, 2015 8:25 pm

Uczniowie grzecznie słuchali.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyPią Wrz 18, 2015 8:31 pm

Jak widać, zdarza się im.
- Robi się późno... Chyba czas się pożegnać.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 EmptyPią Wrz 18, 2015 9:24 pm

- Już? - zapytal ze smutkiem chłopak.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 5 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: