Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 8:28 pm

- Coś nie tak, panno Revens? - spytałem, widząc raczej nietęgą minę dziewczyny.
- Tutaj są karty uczniów, należy je posegregować wedle rocznika, klasy, dalej w obrębie klas alfabetycznie. - Wskazałem stosik papierów.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 8:35 pm

- Mówiłem, że wolałbym porozmawiać - przypomniał chłopak odchrząkując wcześniej. Dziewczę zabrało papierki i zaczęło się z nimi bawić.
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 8:41 pm

Zerknąłem na nich znad moich papierów.
- A ja nie pytałem o zdanie... Doprawdy, nie chcę mieć na głowie wściekłej profesor Rexony. Ufam, że nie tylko ja.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 8:47 pm

- Ale może ją pan wyrzucić ze szkoły, za traktowanie uczniów jak gorszego gatunku człowieka - odparl chopok. A Victoria podsunęła dyrciowi posegregowane papierki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 8:54 pm

- To nie takie łatwe. Ponadto, jako nauczyciel osiąg dobre wyniki we wpajaniu uczniom wiedzy... Czy też wbijaniu jej siłą. A segregowanie dokumentów pana również dotyczy. - Wskazałem chłopakowi jego kupkę.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:03 pm

- ... Zrobię za ciebie pracę domową na zajęcia z Pączkiem - powiedział chłopak przysuwając Revens dokumenty. - Osiąga to terrorem. Pan kiedyś powinien się przebrać za ucznia albo co i przyjść na te lekcje i wtedy pan zobaczy co to za potwór.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:12 pm

- Powiedzmy, że znam profesor Rexonę lepiej od uczniów, podobnie jak pozostałych nauczycieli. Wystarczy, że podpadnie jej jedna osoba z klasy, oto cała tajemnica. - Z lekko uniesiona brwią obserwowałem poczynania chłopaka.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:15 pm

- Ale nikt jej nigdy nie podpadł. Tę tu se upatrzyła na kozła ofarnego już na pierwszej lekcji
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:27 pm

- To uczniowie uważają, że nie podpadli nauczycielowi - stwierdziłem spokojnie, nalewając nam wszystkim herbaty, po czym wróciłem do dokumentów.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:28 pm

- Wszyscy siedzieli cicho, odpowiadali na zadawane pytania
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:35 pm

- Nie mnie oceniać z uczniowskiej perspektywy... Słodzą państwo? - spytałem, podnosząc na chwile na nich wzrok.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:38 pm

- Mnie pan chyba wystarczająco dobrze zna, jeśli chodzi o herbatkę i te sprawy - powiedział chłopak.
- Ja tylko trochę...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:42 pm

Skinąłem głową, po czym podałem obojgu uczniom już posłodzone herbaty.
- Pana niestety znam nie tylko przez wzgląd na profesor Rexonę...
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 9:45 pm

- Mnie w tej szkole wszyscy znają i kochają - odpowiedział zadowolony z siebie chlopak.
- Zwlaszcza Rexona.
- Rexona woli ciebie - powiedział do Victorii z udawanym smutkiem. Popił herbatkę, a dziewczyna wziąwszy łyka wzięła się za resztę papierów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptyWto Wrz 15, 2015 10:41 pm

Czytałem wciąż raport, przegryzając ciasteczko.
- Gdy państwo skończycie, możecie odejść.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 6:31 pm

- Nie spędzi pan ze mną tego wieczora? - zapytał ze smutkiem chłopak. - Dawno mnie u pana nie było, stęskniłem się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 6:50 pm

- Aż tak bark panu ojcowskiej opieki? - spytałem, z lekką nutą rozbawienia w głosie.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 6:59 pm

- I to jak
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:09 pm

Uśmiechnąłem się pod nosem.
- Cóż na to poradzę? Jeśli koniecznie chcecie państwo zostać, proszę bardzo. Nie wyganiam.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:12 pm

- A jak chcieliśmy na lekcji zostać to nas pan wyrzucił - odpowiedział z pretensją w głosie.
Dziewczę oddało dyciowi resztę dokumentów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:13 pm

- Ponieważ mieli państwo lekcje, a edukacja jest ważniejsza od prywatnych pogaduszek - odpowiedziałem spokojnie, odbierając od dziewczyny dokumenty z cichym "Dziękuję".
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:17 pm

- Więcej informacji wynoszę z rozmów z panem, niż z lekcji z panią Rexoną - odpowiedzial chłopak.
- Z tych jej lekcji jedynym co się wynosi, to nagana za oddychanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:23 pm

- Ja nie zajmuję się recytacją świętych czy mniej świętych tekstów - zauważyłem, odkładając raport na bok biurka.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:25 pm

- Pan mógłby uczyć recytacji bardzo nieświętych tekstów - zauważył chłopak.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 EmptySro Wrz 16, 2015 7:28 pm

- Zapewne niezmiernie przydatnych w walce z demonami...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 4 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: