Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyPią Wrz 18, 2015 9:59 pm

Skinąłem powoli głową.
- Godzina już dość późna, a jutro jest czwartek, kolejne lekcje. Ja również mam obowiązki.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyPią Wrz 18, 2015 10:11 pm

- Jedzenie chińskich zupek? - zapytal hłopak z uśmiechem, podnosząc się przy tym z miejsca.
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyPią Wrz 18, 2015 10:18 pm

Znacząco skinąłem w kierunku stosu dokumentów.
- Karmienie szkolnych chowańców niesfornymi uczniami.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyPią Wrz 18, 2015 11:32 pm

Pokiwali glowami i poszli sobie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyPią Wrz 18, 2015 11:55 pm

A ja miałem spokój. Ciszę, spokój i chwilę samotności. Nareszcie.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptySob Wrz 19, 2015 12:03 am

Dziewczę myślało sobie o bródce dyrcia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptySob Wrz 19, 2015 12:04 am

Doprawdy fascynujące. pozbierałem swoje rzeczy, posegregowałem dokumenty i przeniosłem się do swojego mieszkania nad gabinetem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 12:16 am

A ucznie poszły do swoich pokoi, gdzie olały naukę i poszły spać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 12:25 am

Niegrzeczni uczniowie, oj niegrzeczni. Przebrawszy się w wygodniejsze ubrania siadłem w fotelu z książką i kubkiem gorącej herbaty.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 2:35 am

Taki rebel i on i ona.
Sobie spali smacznie aż do rana. Dziewczę pognało na lekcje, a chopok sobie je odpuścił i spał dalej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 11:42 am

A ja spokojnie zajmowałem się swoimi obowiązkami.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 12:48 pm

A dziewczyna siedziała na lekcjach i myślała o dyrciowej brodzie. I o dyrciu samym w sobie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 1:19 pm

Ambitnie, nie powiem.
Uporawszy się ze swoimi obowiązkami w psiej formie patrolowałem szkołę.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 1:22 pm

A najmłodsi uczniowie zachwycali się pieskiem i go mietolili.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 1:23 pm

Czyli tradycyjnie. Coś, do czego już zupełnie przywykłem. Dobrze, że Amaimona nie ma w pobliżu.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 1:27 pm

W każdej chwili moze się pojawić.
Victoria przechodziła korytarzem, gdy zauważyla pieska, którego postanowiła uratować z opresji tłumacząc dzieciom, ze to jest taki robot, a nie prawdziwy pies i nagrywa niegrzeczne dzieci i wgl i wgl, po czym podniosła psa i postawila go na ziemi za zakrętem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 1:46 pm

Naprawdę, byłem już przyzwyczajony do terroru dzieci, aczkolwiek okazja do szybszej ucieczki była mi miłą. Spojrzałem z wdzięcznością na uczennicę, która mi pomogła, po czym raźnym krokiem odszedłem stamtąd, byle dalej od maluchów.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 2:50 pm

A Victoria poszła do stołówki coby coś zjeść. Najlepiej z kuchni francuskiej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 3:31 pm

Udałem się do ogrodów, by w spokoju odpocząć. Już w humanoidalnej formie.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 3:38 pm

A tam leniło się kilku chłopców, a stdko dziewczyn w przykrótkich spódniczkach przyglądało się przystojnej twarzy dyrcia licząc na to, ze skończy się nocą spędzoną w jego łóżku, razem z nim.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 4:06 pm

Kiedy ten świat się tak zmienił... Chyba za bardzo lubię ludzi. Siedziałem na ławce opodal fontanny rozkoszując się dobrą literaturą. I znów widząc, że Dante nie umie liczyć.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 4:08 pm

A dziewoje postanowiły otoczyć dyrcia i zacząć go podrywać poprzez "inteligentną" rozmowę
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 4:24 pm

Więc kontynuowałem tę farsę czując się znów jak wykładowca... Dawno nie prowadziłem zajęć. Może by do tego wrócić?

Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Nie Wrz 20, 2015 8:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 8:27 pm

Kilka dziewoj postanowiło coś zdziałać swoim biustem, trudno stwierdzić co, ale próbowały.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 EmptyNie Wrz 20, 2015 8:36 pm

Tak, zdecydowanie należy wrócić do wykładów. Żal tylko, że przynajmniej część pań nie grzeszy już taktem jak za dawnych lat... Panów zresztą podobnie.

Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Wto Wrz 22, 2015 8:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 6 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: