Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
AutorWiadomość
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 33 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 9:56 pm

I chrapała głośno i spała w dziwnej pozycji. A szopa nie było.
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 33 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 9:58 pm

Westchnąłem cicho, po czym przykryłem dziewczynę porządnie kołdrą. Co za absolutny brak przewidywania konsekwencji swoich czynów... Tym bardziej, gdy nie słucha się rozkazów jednego z Królów Piekieł.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 9:59 pm

Ale łóżeczko było ciepłe i wygodne. I było warto.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:00 pm

Moje to niby nie jest ciepłe i wygodne? Sporządziłem notkę i zostawiłem jej na szafce nocnej. Napisałem, by stawiła się u mnie w gabinecie, gdy już się obudzi.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:01 pm

A jesli się nie obudzi? ALbo odczyta notatkę dopiero nastepnego dnia?
Śpi dalej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:04 pm

To zjawi się wtedy. Albo sam po nią przyjdę.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:09 pm

Dziewczę się w końcu obudziło i olało kartkę. Ma ważniejsze rzeczy do roboty. Ćwiczenie swoich boskich mocy chociażby
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:16 pm

Chyba boskich mocy spania. Bo na lekcjach jakoś jej nie wiedziałem. Jako, że dziewczyna nie raczyła do mnie przyjść, sam teleportowałem się do jej sypialni.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:20 pm

Gdzie akurat była w samej bieliźnie bo chciała się przebrać w coś normalnego.
A widząc dyrcia głośny pisk wstydu pomieszany z krzyczeniem ze strachu. Zrobiła sie cała czerwona i spróbowała zasłonić tym, co miała pod ręką. Padło na gazetkę z reklamą playboya.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:24 pm

Dziewczyna swoim zachowaniem uczyniła ten widok dość komicznym. Niemalże filmowy motyw, jak z taniej komedii czy romansidła. Przeprosiłem cicho, wychodząc na korytarz.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:27 pm

Dziewcze się ubrała w dresy. Bo względnie bezpieczne i ciepłe. I wygodne są
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:28 pm

Po jakimś czasie zapukałem do drzwi.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:30 pm

Wyjrzała zza drzwi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:34 pm

- Można? - spytałem, stając przed dziewczyną.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:35 pm

Zamyka drzwi, bo nie chce go wpuścić. I liczy na to, że zrozumie aluzje
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:36 pm

Była ubrana, wiec bez pardonu teleportowałem się do wnętrza, upewniwszy się wcześniej, że nikogo w pobliżu nie ma.
- Wolałem kulturalnie...
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:42 pm

- Myślałam, że zrozumie pan aluzję
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:44 pm

- Myślałem, że rozumie panna słowo pisane. I polecenie, by pozostać w danym miejscu.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:47 pm

- Ja chciałam spać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:49 pm

- Ależ mogła panna, przecież nie zabraniałem pannie tego. Wolałem jednak, by panna nigdzie nie uciekała.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:50 pm

- A co to za różnica gdzie śpię? Tutaj przynajmniej nic nie moze mi pan zrobić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:52 pm

- Czyżby? - spytałem, zbliżając się do niej wolnym krokiem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:54 pm

Się cofnęła trochę. I użyła swoich boskich mocy by pistolet przyleciał spod poduszki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:56 pm

Teleportowałem się za dziewczyną, wykręcając jej szybko rękę i pozbawiając tym samy broni. Następnie przeniosłem ją znów do swojego mieszkania.
- Wie panna, co się robi z niegrzecznymi dziećmi? - spytałem szeptem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 EmptyPon Lis 16, 2015 10:59 pm

Przełyka nerwowo ślinę. I teraz paczy nerwowo po pomieszczeniu i w jakimś lustrze czy oknie widzi fajne coś co możnaby Mefowi na głowe spuścić.
- Karze? - tak nerwowo trochę. I patrzy na niego. I stara się używać swoich mocy by duże, ciężkie coś przyfrunęło nad głowę Mefa.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 33 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 33 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: