Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 34 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:00 pm

- owszem - odpowiedziałem, zerkając przy tym na owo ciężkie coś.
- Panno Revens, zapomina panna, że ja tutaj rządzę. Panny dziecinne zabawy nie równają się z mocą drugiej najpotężniejszej istoty w hierarchii Gehenny.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 34 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:02 pm

- ...
Więc poleciało na jego cenne zabawki typowego otaku.
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:03 pm

- Doprawdy... Król Czasu coś pannie mówi? Sugeruję też nie wzywać ojca by ze mną walczył, jeśli chce panna mieć jeszcze żywego ojca.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:09 pm

- Jest bóstwem, któe ma wystarczająco wielu wyznawców, zeby się odrodzic
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:11 pm

- A będzie pamiętał o pannie?
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:14 pm

Milczy duższy czas.
- Nie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:16 pm

Uśmiechnąłem się pod nosem.
- Dokładnie. Lepiej więc go w to nie mieszać.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:17 pm

- Więc daj mi spokój!
Się chce wyrwać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:18 pm

- Trzeba było być grzeczną dziewczynką... - Przyciągnąłem ją bliżej siebie.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:22 pm

Się szarpie bardziej i krzyczy, ze jakiś psychopata ją torturuje.
- Puszczaj mnie! - takie warknięcie. W wykonaniu człowieka, musi być zabawne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:24 pm

- Panno Revens, jesteśmy na szczycie wieży. Ponad moim gabinetem. Naprawdę panna myśli, że ktoś pannę tutaj usłyszy? W miejscu, które sam zabezpieczałem barierami?
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:26 pm

Się próbuje wszystkiego...
Dalej się szarpie bardzo, bardzo. I próbuj go kopnąć w klejnoty. Demon czy nie - słabym punktem ciała mężczyzny jest krocze. A on w męskim ciele siedzi. Przystojnym ciele.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:28 pm

Chwyciłem ją za druga ręką, delikatnie ją wyginając.
- Sugeruje się uspokoić. Inaczej zrobi sobie panna krzywdę, a tego nie chcę. Cały czas czekam, aż będzie panna spokojna.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:35 pm

Nawet nie ukrywa, że boli.
- Puszczaj mnie wreszcie!!
Była jednocześnie zła i wystraszona. A to złe połączenie jest. Dlatego tak trochę mimowolnie jej moce zaczęły wpływać na otoczenie. Póki co lampa nie mogła się zdecydować, czy chce świecić czy nie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:37 pm

Zerknąłem przelotnie na migającą lampę, po czym znów spojrzałem na Revens.
- Ciekawe... - mruknąłem, puszczając jedną rękę dziewczyny. Pociągając za jej druga rękę obróciłem uczennicę niemalże jak w tańcu, przez co teraz stała do mnie przodem.
- Widzi panna? To miałem na myśli mówiąc o rozwiązaniu kwestii panny ojca. Mieszańce mają nadludzkie umiejętności.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:42 pm

Bez słowa uniosła do góry nogę i uderzyła kolanem w dyrektorskie klejnoty. A lampa nadal nie potrafiła się zdecydować, bo dziewczyna była nadal zła, a teraz trochę bardziej wystraszona.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:49 pm

Przez cały czas byłem spokojny, ale dziewczyna naprawdę musi to wszystko utrudniać... Syknąłem cicho przez zęby, mimowolnie puszczając dziewczynę i zginając się wpół.
- To był... niezbyt inteligentne... z panny strony - warknąłem przez zęby, śledząc ją wzrokiem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:53 pm

Dziewczyna cofnęła się o parę kroków i przez przypadek się potknęła o ramę łóżka i i wylądowala na nim.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyPon Lis 16, 2015 11:56 pm

Zacisnąłem zęby i podszedłem do dziewczyny szybkim krokiem. Pchnąłem ją lekko, przytrzymując na łóżku za nadgarstki, by nie mogła uciec.
- Pamięta panna o karze?
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyWto Lis 17, 2015 12:04 am

Przełknęła ślinę wystraszona. W dodatku sparaliżował ją strach, serducho waliło jak szalone. OMG, ona tu umrze, ale najpierw ją zgwałci. Mniej więcej to sobie myślała.
A że to był już teraz skrajny strach, to szuflady w komodzie zaczęły się wysuwać i wsuwać, tak dziko bardzo. Feel the power of the Bishamonten's daughter.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyWto Lis 17, 2015 12:08 am

Jak widać moce dziewczyny manifestowały się, gdy targały nią silne emocje. Byłem jednak ciekaw, co się stanie, jeśli pójdę dalej.
- No już, niech się panna nie boi. Trzeba było być grzecznym. Przecież panny nie skrzywdzę, jest panna moją uczennicą.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyWto Lis 17, 2015 12:11 am

Się boi. I bliskie płaczu toto. Aż szuflada z komody poleciała rzed siebie i trafiła w inny mebel.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyWto Lis 17, 2015 12:13 am

Uśmiechnąłem się do niej na tyle łagodnie, na ile mogłem się teraz zdobyć, zważywszy na sytuację. Nachyliłem się bliżej do dziewczyny, wciąż ją przytrzymując.
- Czego panna pragnie? - wyszeptałem jej cicho do ucha sugestywnym szeptem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyWto Lis 17, 2015 12:16 am

Zrobiła ze zdziwienia wielkie oczy. I ze strachu. Była cała czerwona przez bliskość dyrcia i jego dosyć sugestywny ton. Tak. mimo tego strachu.
Aż żarówkę w lampie rozsadziło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 EmptyWto Lis 17, 2015 12:17 am

Zaśmiałem się cicho.
- Woli panna po ciemku? - spytałem, wciąż tym samym szeptem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 34 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 34 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: