Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 32 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 12:31 pm

- Intryguje mnie to. - Odpowiedziałem zgodnie z prawdą.
- Woli panna więc zostać tutaj, czy spać w gabinecie?
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 32 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 12:37 pm

- ... obojętnie
- Za pozwoleniem... - i lis zniknął
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 12:56 pm

Lis zniknął, został szop. Lis się fochnął, że Revens nie spała w jego łóżku?

- Więc? Wie już zapewne panna, że stąd nie ma wyjścia poza oknami, a jesteśmy na szczycie wieży.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 2:41 pm

Lis ma swoje lisie sprawy. Na przykład pozeranie świeczek.
Pokiwala głową, że wie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 2:46 pm

- Ja będę w gabinecie. Rozumie panna, obowiązki. Proszę się zdecydować względnie szybko.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 3:52 pm

- Obojetne mi to... Chce spać
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 4:15 pm

- Więc proszę - wskazałem jej łóżko.
- Gdyby panna czegoś potrzebowała, ma panna mój numer telefonu.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 4:21 pm

Pokiwała głową i wzięła na ręce szopa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 4:26 pm

Ja zaś uśmiechnąłem się do niej uspokajająco.
- W szafce w kuchni powinny być jakieś ciastka... Szop znajdzie. - Teleportowałem się z powrotem do gabinetu.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 4:27 pm

A ona z tatusiem kontakt, ze ma ją zabrać z tego złego miejsca. I się tatulek tepnął i potem się z nią tepnął do jej pokoju. Gdzie się przebrała w piżamę i poszłą spać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 4:31 pm

Jakie złe miejsce. Ma słodycze, filmy i gry wideo. I może spać. Cóż z niewdzięczność.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 4:32 pm

Woli swoje łóżko. A slodycze mogą być zatrute. A gry i filmy mogą być zbyt straszne, żeby je oglądać lub w nie grać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 7:33 pm

Wolna wola. Będziemy mieć za to poważną rozmowę później.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:12 pm

Że wbrew jej woli porywają ją bóstwa? Jak jej udowodni, że ona chciała uuciec?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:15 pm

Gdyby to było wbrew jej woli, to by do mnie przyszła/zadzwoniła, że ja porywają. Tymczasem użeram się z nieokiełznanymi uczniami.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:19 pm

Którzy chcą lub które chcą trafić z dyrciem do łóżka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:23 pm

... Ta, która trafiła do mojego łóżka akurat na to narzekała. Choć trafiła tam sama. Wszystkim nie dogodzisz.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:29 pm

Tamta chciala spać. A te chcą dzikie seksy z dyrektorem. Mogą być nawet na biurku w jego gabinecie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:34 pm

Z tymi z kolei ja nie chcę. Mam pewne zasady, których przestrzegam. Bez wyjątków. Tym bardziej w szkole. Zero przygodnego seksu z uczniami.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:54 pm

Oj tam, oj tam. Dlaczego by nie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 8:59 pm

Nie. Zero tego typu powiązań z uczniami. Dla bezpieczeństwa, głównie ich. I nie chcę mieć na karku zrzędzącego Arthura.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 9:06 pm

Oj tam Artie. Przecież dyrciu mógłby się hamować trochę podczas tego. Co za problem?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 9:14 pm

... Nie i koniec. Mam swoje zasady. Taki swoisty kodeks honorowy. Panna raczej również nie zwykła chodzić do łóżka z pierwszym lepszym spośród chętnych.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 9:22 pm

No raczej. Ale te uczennnice raczej chorobą weneryczną nie zarażą to raz, a dwa - już facet prędzej może z pierwszą lepszą niż baba.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 EmptyPon Lis 16, 2015 9:24 pm

Zdania nie zmienię. I tak jakoś dzień mijał. Popołudniu zajrzałem do swojej sypialni, gdzie odkryłem, że Revens zniknęła. Znowu. Wyśledzenie jej nie było zbyt trudne. Tym bardziej, że spała we własnym pokoju.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 32 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 32 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: