Leogra
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Come to the dark side... We have COOKIES

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

3.0

Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

3.0                                                                                                               - Page 24 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 1:05 am

Znam fajniejsze sposoby jej wykorzystania.
- Wraz z jakaś bronią białą, jeśli o ostrza chodzi, czy tylko bicz?
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

Liczba postów : 4346

3.0                                                                                                               - Page 24 Empty
PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 1:29 am

Niewątpliwie. Sadomaso Mefa kręci?
- Na razie sam bicz?
Powrót do góry Go down
https://leogra.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 1:33 am

Bardziej w ramach eksperymentu. I zależy z kim.
- Wedle woli. - Zacząłem jej tłumaczyć podstawy, kolejno pokazywać następne ruchy i instruować dziewczynę, co poprawić.

//Mefi z biczem.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 2:37 am

Widoczek pobudził wyobraźnię dziewczyny. I to bardzo. Nie mogła się przez to w stu procentach skupić na tym co dyrciu robił.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 11:34 am

- Panno Revens, cóż jest teraz tak interesującego, że nie zaszczyca mnie panna swą uwagą? - spytałem widząc, że dziewczyna buja w obłokach, miast skupiać się na lekcji.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 2:27 pm

Się trochę nie ogarnęła z tym co dyrciu mówi, bo dalej jej wyobraźnia robiła swoje. A ona była przez nią czerwona
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 2:33 pm

Zatrzymałem się wpół kroku, z biczem w dłoni i niezbyt zachwyconą miną.
- Panno Revens, zadałem pannie pytanie.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 3:22 pm

- S-Słucham? - taka baaardzo czerwona.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 3:43 pm

- Cóż pannę tak zajmuje że nie zwraca panna uwagi na moje słowa? - spytałem, opuszczając bicz.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 4:24 pm

- T-tak jakoś wyszło. Przepraszam - i sie gleboko kłania, jakby w Japanii była. I tak troche to zrobiła żeby uniknac wzroku dyrcia. Bo bardziej czerwona by była
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 8:37 pm

- Ależ ja chętnie się dowiem, cóż jest tak pasjonującego.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 8:44 pm

Pokrecila głową.
- Nic takiego!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 8:48 pm

- Ależ nalegam. - Doskonale wiedziałem, o co chodziło dziewczynie. Widząc jej spojrzenie doprawdy trudno było się nie domyślić. Przynajmniej Revens względnie nad sobą panuje...
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 9:06 pm

Względnie.
Się mocno czerwieniła bo miała wrażenie, że dyrciu się w 100% domyśla co sobie pomyślała.
- To naprawdę nic takiego...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 9:11 pm

Owszem. Ja wiem, ona wie, że ja wiem, ale się nie przyzna. Błędne koło.
- Może przejdziemy do ostrzy? Zapewne będą mniej pobudzać panny wyobraźnię.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 9:55 pm

Się zrobiła mega czerwona, że on sie domyślił.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:03 pm

To wybitnie trudne nie było. Tym bardziej, że w szkole spotykam się z podobnym zachowaniem dziewcząt, a nawet bardziej nachalnym. Ciekawe, jak długo Revens będzie nad sobą panować... Odłożyłem bicz, po czym podałem dziewczynie miecz jednoręczny. Choć dla niej mógł robić i za półtora ręczny.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:22 pm

Chwyciła do ręki broń starając się nie patrzec dyrciowi w oczy. Bo troche wstyd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:26 pm

Sam wziąłem normalny miecz półtora ręczny, oczywiście obosieczny, nie szablę.
- Panno Revens, proszę nie odwracać wzroku, gdy pannie coś tłumaczę - skarciłem dziewczynę, po czym zacząłem pokazywać jej podstawowe ciecia, pchnięcia i bloki.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:39 pm

Patrzy na dyrcia i mysli ze sam seks
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:44 pm

Sam seks to ja jej mogę pokazać w gabinecie, ale teraz ma słuchać. Trzeba było sobie znaleźć ucznia płci męskiej... choć z nią może być zabawnie.
Gdy dziewczyna była już rzeczywiście wymęczona oznajmiłem, że to tyle na dziś i może iść.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:47 pm

Się pożegnała i nerwowo wyszła z sali, po czym poszła do siebie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 10:53 pm

Ja zaś spokojnie wróciłem do swojego domu (ach, uroki teleportacji), a po umyciu się i przebraniu zawitałem znów w swoim gabinecie.
Powrót do góry Go down
Victoria Revens
Admin

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 11:26 pm

A Victorie jakis nauczyciel zaczepil prosil zeby przekazala dyrciowi jakas koperte. Wiec poszla przekazać i puka do drzwi
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 EmptySob Lis 14, 2015 11:28 pm

Czyżby przyszła zobaczyć sam seks?

- Proszę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: 3.0    3.0                                                                                                               - Page 24 Empty

Powrót do góry Go down

3.0
Powrót do góry 
Strona 24 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Leogra :: OffTop :: Plac Zabaw-
Skocz do: