| Wymiar Gox | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:15 am | |
| Przesunąłem się nieco niżej ponownie całując szyję dziewczyny, tym razem jednak nie poprzestając na obojczyku, lecz przechodząc do piersi. |
|
| |
Victoria Revens Admin
Liczba postów : 4346 Join date : 30/04/2015 Age : 27
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:16 am | |
| Odchyliłam głowę do tyłu zamykając przy tym oczy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:19 am | |
| Po dłuższej chwili zabawy z pocałunkami wróciłem do masowania piersi dziewczyny jednocześnie z czułym uśmiechem przyglądając się jej. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:23 am | |
| Znów jęknęłam cicho. Zacisnęłam pięść na pościeli, mniej więcej na wysokości twarzy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:32 am | |
| Kiedy sutki dziewczyny stwardniały, a ja uznałem, że wystarczy, zszedłem z Victorii klękając obok niej. Szybkim ruchem i bez ostrzeżenia zdjąłem jej majtki, które powędrowały w ślad za resztą garderoby w bliżej nieokreślonym kierunku. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:39 am | |
| Podparłam się łokciami o łóżko i podniosłam głowę do góry by spojrzeć na pana Phelesa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:42 am | |
| - Hm? - mruknąłem rzucając jej bardziej sugestywne niźli pytające spojrzenie. Zaraz po tym zacząłem powoli i ostrożnie masować łechtaczkę dziewczyny, nie czekając na jej odpowiedź. Toć jeśli przesadzę ma mnie upomnieć. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:45 am | |
| Znowu jęknęłam. Tym razem głośniej. Na powrót położyłam głowę na łóżku, zaciskając przy tym pięść na pościeli. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:55 am | |
| Kontynuowałem sprawianie przyjemności dziewczynie tym sposobem, zaś wolną rękę położyłem na brzuchu Victorii głaszcząc dziewczynę. Starałem się cały czas uważać na to, co robię, by sprawiać Revens rozkosz, a nie przypadkiem ból. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 7:23 am | |
| Zacisnęłam pięść mocniej, przygryzłam wargę. Do tego pojękiwałam co jakiś czas. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 8:15 am | |
| W końcu przestałem odsuwając się nieco od dziewczyny. Zdjąłem swoją bieliznę, po czym nachyliłem się nad Revens i, nie mam pojęcia który już raz, pocałowałem dziewczynę. - Jesteś jeszcze dziewicą, prawda? - spytałem, choć i bez sprawdzania byłem pewien odpowiedzi. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:48 am | |
| Pokiwalam głową. Mój oddech przyspieszył. Denerwowałam się trochę, jednocześnie nie mogąc sie doczekać, tego co będzie dalej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 11:47 am | |
| Byłem naprawdę podniecony i nie potrzebowałem dodatkowego pobudzenia. Przysunąłem się bliżej do dziewczyny przesuwając palcem od jej obojczyków aż po łono. - Obiecuję, że będę delikatny. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 12:37 pm | |
| Ponownie kiwnęłam głową. Otworzyłam oczy i spojrzałam w sufit. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 1:30 pm | |
| Powoli rozsunąłem nogi Revens. Uklęknąłem między nimi i owinąłem ogon wokół jej lewego uda. Nachyliłem się nad dziewczyną opierając ręce po jej bokach. Pocałowałem ją w szyję, a następnie w usta. Podczas ostatniego pocałunku wszedłem w dziewczynę powoli i delikatnie starając się sprawić Victorii jak najmniej bólu. Błona dziewicza ustąpiła bez większych problemów. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 3:25 pm | |
| Gdy dyrektor wszedł jeknelam głośno. Bolało. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 4:23 pm | |
| Trwałem przez chwilę w bezruchu, pozwalając dziewczynie oswoić się z nowymi doznaniami. Następnie zacząłem się powoli poruszać wciąż uważając, by nie zachowywać się zbyt agresywnie. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 5:01 pm | |
| Pojękując co jakiś czas, położyłam dłonie na plecach mężczyzny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 5:25 pm | |
| Z moim doświadczeniem doskonale wiedziałem, jak sprawić przyjemność kobiecie. Tym bardziej kobiecie, która jest zupełnie niedoświadczona i nie ma w tej materii żadnego porównania. Wzdychając co jakiś czas wtuliłem twarz we włosy Revens tuż obok jej głowy i szeptem powtarzałem jej imię. Wsunąłem dłonie pod plecy Victorii obejmując ją. Poruszałem się stopniowo coraz szybciej pamiętając, by w miłosnym uniesieniu wciąż uważać na pazury, nie chciałem przecież jej zranić. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 5:33 pm | |
| Im szybciej pan Pheles się poruszał tym głośniej jęczałam. Jednocześnie wbijałam w jego plecy paznokcie, czego, tak samo jak jęków, nie kontrolowałam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:27 pm | |
| Jęknąłem przeciągle czując na plecach paznokcie kochanki. Wolałem zbytnio nie przesadzać, przynajmniej jak na pierwszy raz Revens. Po jakimś czasie trwania w takim miłosnym uścisku poczułem, że szczytuję. Wtuliłem się wtedy mocniej w dziewczynę i z przyspieszonym oddechem lekko sapiąc pocałowałem ją znów w szyję, która była najbliżej mnie. - Chcesz dalej? - mruknąłem do jej ucha.
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Pon Maj 18, 2015 8:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:32 pm | |
| Minęła chwila, nim odpowiedziałam na zadane pytanie. - Już wystarczy... - wyszeptałam starając się uspokoić oddech. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:37 pm | |
| Leżałem jeszcze chwilę na dziewczynie próbując opanować oddech, po czym położyłem się obok niej. Ponownie objąłem Victorię przyciągając ją do siebie by ogrzać jej nagie ciało. Zarówno mój penis, jak i jej pochwa oraz pościel poznaczone były krwią Revens, jednak teraz wcale o to nie dbałem. - Podobało cię się? |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:43 pm | |
| Wtuliłam się w pana Phelesa. - Trochę... - odpowiedziałam nieśmiało. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:47 pm | |
| - Trochę? - spytałem zerkając na nią kątem oka. Szarpnąłem za kołdrę z mojej strony i owinąłem nas nią tak, że częściowo leżeliśmy na przykryciu. - Czyli raczej nie mam co liczyć na powtórkę?
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Pon Maj 18, 2015 6:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wymiar Gox | |
| |
|
| |
| Wymiar Gox | |
|