| Wymiar Gox | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Victoria Revens Admin
Liczba postów : 4346 Join date : 30/04/2015 Age : 27
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:52 pm | |
| Kołdra pomogła mi zapanować nad sobą. Nie bałam się już patrzeć na dyrektora, nie aż tak. - Może kiedyś... - odpowiedziałam uświadamiając sobie, że pan Pheles nie miał prezerwatyw. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 6:57 pm | |
| Gładziłem powoli włosy dziewczyny słuchając jej słów. - Może kiedyś to ci się oświadczę, moja droga. Nie wiesz, że mężczyznom lepiej odpowiadać wprost miast serwować zaowalowane sugestie? - spytałem bawiąc się teraz kosmykiem jej włosów. Gdzieś do moich myśli docierał fakt, że prawnie zostałem właśnie pedofilem, w dodatku uprawiałem seks z własną, ludzką uczennicą, jednak zepchnąłem te myśli na margines. Właściwie, czy to jakkolwiek miało zmienić moje uczucia? |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 8:55 pm | |
| Zaczełam oddychać nerwowo. Pan Pheles nie mial prezerwatywy. Podnioslam sie do gory. - Przeciez ja moge byc w ciazy... - wyszeptalam chowajac twarz w dloniach. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:03 pm | |
| Pociągnąłem dziewczynę z powrotem na łóżko śmiejąc się przy tym. Dobrze wiedziałem, że to raczej nie najlepszy moment na śmiech, jednak nie mogłem się powstrzymać. - Nie, nie możesz - zaprzeczyłem, kiedy udało mi się już opanować swą wesołość. - Wybacz mi moją reakcję, ale zawsze bawił mnie fakt, że nawet nad własnymi ciałami nie panujecie. Nazywaj to magią czy jakkolwiek chcesz, jednak póki co nie jesteś w stanie zajść w ciążę przez stosunek ze mną. I uprzedzając pytania, nie, nie jestem bezpłodny. Poza tym nawet, gdybym na to pozwolił to po ledwie kilku minutach trudno mówić o jakiejkolwiek fazie ciąży - wyjaśniłem spoglądając na Victorie z nieskrywanym rozbawieniem. - Chyba, że chcesz zostać matką w najbliższym czasie. Możemy to naprawić, noc jest jeszcze młoda... |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:11 pm | |
| - Nie jestem pełnoletnia... - wydukałam patrząc na sufit. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:18 pm | |
| - Wiem, wiem. Ten symboliczny numer na dokumentach sporo znaczy dla ludzi... - Uspokajałem Revens znów gładząc ją po włosach. Pocałowałem ją w policzek, po czym zszedłem z łóżka. Nim zdążyła jakkolwiek zareagować wziąłem ją w ramiona i podniosłem. - Taka piękna pani nie powinna być szpecona krwią - powiedziałem niosąc kochankę do łazienki. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:24 pm | |
| Przytuliłam sie do pana Phelesa, gdy podniósł mnie do góry. Uśmiechnęłam się słysząc, że uważa mnie za piękną. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:36 pm | |
| Bardzo podobał mi się taki rozwój wypadków. Niosłem w ramionach tak ważną dla mnie istotę, która odwzajemniała moje uczucia. To uczucie dumy, zadowolenia i czegoś, co bez zastanowienia nazwałbym miłością było nawet lepsze od najbardziej upojnych nocy. Wciąż z Victorią w ramionach wszedłem do wanny, po czym ostrożnie usadziłem dziewczynę wewnątrz. Odkręciłem kurek z ciepłą wodą po czym nalałem tuż pod miejscem zetknięcia się wody z powierzchnią wanny płynu do kąpieli, który wyjątkowo intensywnie się pienił. Usiadłem przed dziewczyną rozchlapując trochę wody. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:48 pm | |
| Przyglądałam się łazience. Sama wanna w niej stojąca była ogromna. - Wielka ta wanna... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:54 pm | |
| Łazienka nie wydawała mi się jakoś niezwykła, ot, przestronne pomieszczenie z różnego rodzaju sprzętami całe w bladoniebieskich kafelkach z morskim motywem. - Jak widać dla nas dwojga pasuje idealnie - odpowiedziałem z uśmiechem mocząc w wodzie gąbkę. - Odwróć się, proszę. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 9:58 pm | |
| Odwróciłam sie plecami do pana Phelesa, jednocześnie zakładając włosy na ramię. W ten sposób moje plecy byly odsloniente. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:04 pm | |
| Przysunąłem się do niej i zacząłem myć plecy dziewczyny. Poziom wody w tym czasie systematycznie się podnosił zalewając nas falą piany. - Myślałaś o mojej propozycji? - spytałem odkładając na bok gąbkę. Objąłem Revens w pasie i pociągnąwszy ją lekko w swoją stronę usadziłem dziewczynę na swoich kolanach. Oparłem skroń o bok jej głowy zamykając oczy. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:11 pm | |
| Zaśmiałam sie cicho, gdy pan Pheles posadził mnie sobie na kolanach. - Jakiej propozycji? - zapytałam chcąc się upewnić, że myślałam dobrze. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:18 pm | |
| - Czy chcesz żyć wiecznie, Revens? - spytałem wciąż z zamkniętymi oczami nie ruszając się. Może to i dziwne, ale po tylu latach wciąż potrzebowałem czasem kogoś przy sobie. Oczywiście był Amaimon, jednak on nie jest najlepszą osoba do wspierania psychicznego. Jedną ręką wciąż obejmowałem Victorię w pasie, drugą zaś sięgnąłem po gąbkę, którą zacząłem myć pochwę dziewczyny z krwi, mojej spermy oraz płyn zwilżający to miejsce. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:23 pm | |
| - Nadal nie wiem... - odpowiedziałam. Chwilę poźniej wciągnęłam powietrze dosyć głośno. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:26 pm | |
| - Nie musisz decydować od razu. Po prostu nie chcę, byś o tym zapomniała. Podniosłem głowę i spojrzałem na bok twarzy dziewczyny, który mogłem dostrzec z tej perspektywy. - Coś nie tak? - spytałem z troską w głosie. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:30 pm | |
| Pokręciłam głową. - Zaskoczył mnie pan. To tyle. - Mówiąc to zaczęłam bawić się pianą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:35 pm | |
| Kiwnąłem głową, choć nie mogła widzieć tego gestu, i na powrót oparłem się o głowę dziewczyny. Miałem nadzieję, że tym razem nie będę równie bezsilny. Nie zamierzam do tego dopuścić ponownie. Choć przecież Kad nie pozwoliła sobie odebrać człowieczeństwa... - Nie odejdziesz?
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Pon Maj 18, 2015 10:43 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:39 pm | |
| - Słucham? - zapytałam zdziwiona nagłym pytaniem dyrektora. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 10:45 pm | |
| Westchnąłem ciężko. Wypuściłem gąbkę, która teraz swobodnie dryfowała po wodzie i zakręciłem kurek, gdyż woda sięgała nam już wysoko ponad pas. - Nie zostawisz mnie? Nie odejdziesz? - spytałem obejmując teraz dziewczynę obiema rękami. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 11:30 pm | |
| - Pan i tak mi na to nie pozwoli... - powiedziałam nie rozumiejąc o co panu Phelesowi chodziło. Położyłam dłoń na ręce dyrektora i zaczełam masować ją kciukiem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 11:38 pm | |
| Ponownie westchnąłem rozkładając skrzydła. Otoczyłem nimi dziewczynę na powrót opierając policzek o jej głowę. Nie przejmowałem się tym, że namokną od wody. - Pozwolę. Nie będę cię przecież więzić. Poza tym nie chodziło mi o takie zostawianie...
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Wto Lip 07, 2015 8:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 11:51 pm | |
| - Więc o jakie? - Chciałam sie upewnić czy chodzilo mu o to ze mi sie znudzi i poszukam kogos innego, czy ze umre. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Pon Maj 18, 2015 11:53 pm | |
| - O śmierć, moja mała - szepnąłem cicho odganiając dawne wspomnienia. Sama kazała mi zapomnieć. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Wto Maj 19, 2015 12:05 am | |
| - Jestem człowiekem, to oczywiste, ze kiedyś umrę. - To bylo oczywiste. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wymiar Gox | |
| |
|