| Wymiar Gox | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:03 am | |
| - Victorio, to jak z używaniem trucizny... Niewielki i słaby organizm skona od małej dawki. Większy, silniejszy prawdopodobnie się tylko skrzywi, jednak gdy jest osłabiony lub gdy użyje się na nim większej dawki i on może skonać. Nie truj mnie. W ludzkiej formie jestem słabszy, niż w swej... mniej fizycznej formie. - Oparłem brodę na ramieniu dziewczyny wciąż ją obejmując. |
|
| |
Victoria Revens Admin
Liczba postów : 4346 Join date : 30/04/2015 Age : 27
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:17 am | |
| Pokiwała głową. - Przepraszam - zawyła ze łzami w oczach. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:20 am | |
| - Ciii - szepnąłem jej do ucha nie ruszając się. Być może trochę przesadziłem, toć Victoria wciąż jest jedynie człowiekiem, w dodatku dość młodym i niedoświadczonym, chciałem jednak, by zapamiętała tę lekcję. - No, już dobrze. Nie pozwoliłbym, by stała ci się krzywda, cały czas cię trzymałem.
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Nie Lip 05, 2015 12:26 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:24 am | |
| Podciągnęła nosem kilka razy starajac się przy tym uspokoić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:26 am | |
| - Jesteś spokojna? - spytałem po odczekaniu kolejnych kilku chwil. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:27 am | |
| Pokiwała niepewnie głową. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:30 am | |
| Stuknąłem palcem w łańcuch, a ten zsunął się z przegubów Victorii jak gdyby wcale nie był jeszcze chwile temu mocno zawiązany. - A teraz powiedz mi, dlaczego chciałaś to zrobić?
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Nie Lip 05, 2015 12:37 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:32 am | |
| - Nie wiem... Tak jakoś mnie podkusiło... - powiedziała odsuwając się od mężczyzny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:38 am | |
| Złapałem za rękę Victorię patrząc na nią uważnie. - Nie - nakazałem stanowczo mając na myśli jej odsuwanie się ode mnie. - Mówisz prawdę? |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:42 am | |
| Pokiwała głową w ramach odpowiedzi na pytanie. Ręka się jej trzęsła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:43 am | |
| Zakląłem w myślach. Dawałem dziewczynie tylko kolejne powody, by się mnie bała. Jednak tym razem przesadziła, naprawdę. Nie mogę ot tak przechodzić nad takimi pomysłami do normy. - Nie bój się, nic ci nie zrobię przecież.
Ostatnio zmieniony przez Mephisto Pheles dnia Nie Lip 05, 2015 11:41 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:44 am | |
| Zerkała nerwowo na rękę, jakby się bała że zaraz ją straci. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:47 am | |
| Widząc zachowanie Victorii uświadomiłem sobie, że nie mam rękawiczek i wbijam pazury nieco zbyt mocno w delikatną skórę Victorii. Natychmiast puściłem jej rękę. - Wybacz, ja... wciąż zapominam, że jesteś tak delikatna, jesteś człowiekiem... |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:52 am | |
| Gdy tylko puścił jej rękę zabrała ją i odsunęła się wystraszona. Fakt, nie powinna była robić takich rzeczy, ale dyrektor trochę przesadził z tą karą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 12:56 am | |
| Zacisnąłem zęby widząc strach wymalowany na twarzy Victorii. - Masz swoje życzenia, rób ze mną co chcesz. Tylko nie przesadź. - Nie patrzyłem jej w oczy. Nie chciałem znów widzieć w nich strachu. Strachu przede mną. Nigdy jej nie skrzywdziłem, jednak Victoria wciąż nie ufała mi na tyle, by uwierzyć, że to się nie zmieni. Że choćby i nad krawędzią klifu nie puszczę jej. Musiałem znów nauczyć się obcować tak blisko z człowiekiem, nie demonem. Dotychczas swobodnie zachowywałem się jedynie względem mego młodszego brata, Amaimona, a jego mógłbym rzeczywiście zrzucić z klifu i wróciłby zapewne bez jednego draśnięcia. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:02 am | |
| Dziewczyna przełknęła ślinę, po czym otworzyła usta chcąc coś powiedzieć, jednak zrezygnowała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:05 am | |
| Milczałem wpatrując się tępo w skłębioną pościel przede mną, która przypominała mi teraz o upojnym poranku. Na pustkę, nie jestem byle młodzikiem, dlaczego nie umiem zapanować nad sobą przy niej? |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:08 am | |
| Dziewczyna starała się uspokoić, co zajęło jej trochę czasu. - Niech się pan zakręci trzy razy i zrobi "miau" - powiedziała w końcu, nie mogąc wpaść na nic lepszego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:09 am | |
| Spojrzałem na dziewczynę ze zdziwieniem, ale wykonałem jej prośbę bez obiekcji. Ostatecznie skończyłem siedząc na podłodze i miaucząc. Cóż, niżej już nie upadnę... Choć zawsze zostaje piwnica. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:12 am | |
| Nawet nie patrzyła jak dyrektor wykonuje coś takiego. Serio? Zgodził się na taką głupotę? Śmiała się z tego w duchu. - A teraz ma pan zatańczyć kankana. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:16 am | |
| Wykonałem kolejną prośbę dziewczyny bez sprzeciwu, ale i bez emocji. Przypominało mi to współprace z Faustem i Twardowskim. Po prostu robiłem co mi kazali nie myśląc o tym, dlaczego, po co, czy się poniżam, czy nie. Liczył się cel, reszta schodziła na dalszy plan. Po prostu beznamiętnie wykonywałem rozkazy. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:24 am | |
| Dziewczyna uśmiechnęła się zadowolona z tego co właśnie wymyśliła. - Niech się pan przebierze w kostium tancerki z Rio i zatańczy jak taka tancerka. Klasnęła w dłonie z szerokim uśmiechem na twarzy czekając, aż dyrektor wykona rozkaz. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:26 am | |
| - Nie mam takiego kostiumu, a nie mogę opuścić tego wymiaru zostawiając cię tu samą. - Było to w pełni zgodne z prawdą. Gdybym zostawił Victorie w Gox prawdopodobnie zostałaby tu uwięziona na zawsze. Ot, załamanie czasu, które bądź co bądź sam stworzyłem. |
|
| |
Victoria Revens Admin
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:28 am | |
| Natychmiast posmutniała. Liczyła na to, że sobie popatrzy na takie przedstawienie. - Niech się pan zmieni w psa i skacze przez płonącą obręcz. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymiar Gox Nie Lip 05, 2015 1:30 am | |
| - Skąd wiesz, czy potrafię zmienić się w jakiekolwiek zwierze? - spytałem delikatnie mówiąc zaskoczony. Strzeliłem palcami, a w powietrzu pojawił się pierścień z płomieni. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wymiar Gox | |
| |
|
| |
| Wymiar Gox | |
|